dinsdag 28 augustus 2012

Dinsdag 28-08-2012

Vandaag bij Piebeu: Ryan de Nooijer, Rowena en Jesse.

We zijn alweer een aantal weken aan het werk na de vakantie en er zijn een heleboel kinderen nieuw bij Piebeu.
Ik wil ze even aan je voorstellen.

Op donderdag komt Isa spelen, zij is 1 1/2 jaar oud. Welkom Isa we hopen dat je het erg naar je zin zal hebben bij ons.
 
We hebben afscheid genomen van Femke zij is in de vakantie 4jaar groot geworden en mag nu naar groep 1 op de basisschool. Femke heel veel plezier en succes. Gelukkig zien we Femke nog wel regelmatig als ze haar broertje Max komt halen, hij komt nu soms op de maandag of vrijdag spelen.
Welkom Max we vinden het erg gezellig dat jij komt spelen en we hopen dat je veel vriendjes en vriendinntjes bij ons zal krijgen.
 
Op maandagmiddag en dinsdagmiddag komt Jesse spelen hij is in april geboren echt nog een klein mannetje dus. Maar hij lacht volop en en begint al een beetje te kletsen. Welkom Jesse wat fijn dat jij bij ons komt spelen we vinden het heel gezellig om weer zo'n klein vriendje erbij te hebben.
 
Vandaag komt Rowena voor het eerst, zij komt op de dinsdag lekker spelen het is gelijk al gezellig. Lekker lachen en geluidjes maken. Slapen en drinken ging allemaal perfect. Welkom Rowena we hopen dat je het net zo gezellig gaat vinden als alle andere kindjes en veel vriendjes en vriendinnetjes gaat krijgen bij Piebeu.


 
Is het geen mooi stel bij elkaar? Dat kan alleen maar genieten worden.